Kurssi: Osaamista seuratoiminnasta | Kavioura-oppimisympäristö

 • Tervetuloa Osaamista seuratoiminnasta -kurssille!


  Sisältö: Mitä osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen on, miksi sitä kannattaa tehdä ja miten osaamista voi tunnustaa esimerkiksi seura- ja vapaaehtoistoiminnassa? Osaamista seuratoiminnasta -verkkokurssi tarjoaa nopean perehdytyksen aiheeseen.

  Kohderyhmä: Materiaali on tarkoitettu erityisesti hevosharrastajille ja seuratoimijoille. Siitä on hyötyä muidenkin alojen yhdistystoimijoille ja myös kenelle tahansa, joka on kiinnostunut omasta osaamisestaan.

  Suorittaminen: Voit suorittaa kurssin itsenäisesti haluamaasi tahtiin sopivana ajankohtana. Kurssin suorittamiseen kannattaa varata aikaa noin 45min - 1,5h.  

  Kuvassa Suomen ratsastajainliiton ja Osaamiskeskus Kentaurin logot tummansinisellä pohjalla.Miksi aihe on tärkeä? Vapaa-ajan harrastustoiminnassa ja kansalaisjärjestöjen koulutuksissa opitaan valtavasti. Siellä kertyy arvokkaita tietoja ja taitoja, joita ei välttämättä voi opiskella missään muualla. Yksilöt ja yhteisöt tarvitsevat menetelmiä, joilla tällainen osaaminen tehdään näkyväksi.

  Kurssi on tehty Suomen Ratsastajainliiton ja Osaamiskeskus Kentaurin yhteistyönä. 
 • Laajenna kaikki osiot

  Pienennä kaikki osiot